Algemeen
Een zeer geslaagde Aftrap bij Angerlo Vooruit!

Een zeer geslaagde Aftrap bij Angerlo Vooruit!

05-09-2015 | Geplaatst door Dirk Willem Tiecken

De zon stond op 30 augustus 's middags strak aan de hemel toen de officiële opening van het voetbalseizoen van Angerlo Vooruit van start ging. Voorzitter Kees Nederhoff opende het festijn. Hij blikte kort terug op alle activiteiten die in de afgelopen periode hebben plaatsgevonden binnen Angerlo Vooruit.
In de zomermaanden heeft Carlo Tiecken de website vernieuwd welke op deze zonnige dag werd gepresenteerd. Ook het nieuwe Nerrow casting systeem werd gepresenteerd. Deze presentatie is door Arjan van Someren zodanig in elkaar gezet dat het nieuws nu over de schermen flitst bij Angerlo Vooruit. Heren, super gedaan!
Het 1e elftal toonde haar nieuwe outfits, allemaal gesponsord door Jan Hoornstra van Hoornstra Bouw. De minioren van de dansgarde van de Deurdouwers hebben het 1e begeleid tijdens hun presentatie en hebben daarna gezorgd voor een leuke dansact.
I.v.m. de flinke toename van voetballende meiden binnen onze vereniging was er behoefte aan een meidenkleedkamer. De VUT club heeft in de wintermaanden het jeugdhonk omgetoverd tot een meidenkleedkamer. De heren werden deze dag door Kees Nederhoff in het zonnetje gezet en de  meiden hebben hun kleedkamer met een flink schot geopend.
Wim Strabbing, voorzitter van de sponsorcommissie, gaf een update vanuit de sponsorcommissie en bedankte alle trouwe sponsoren en de 11 nieuwe sponsoren die bij Angerlo Vooruit zijn gekomen. Indien u interesse heeft om Angerlo Vooruit te sponsoren, dan kunt u contact opnemen met sponsering@angerlovooruit.nl.
 
Om 14.00 uur begonnen de activiteiten voor de jeugd & senioren. O.l.v. Rutger Smorenberg heeft het 1e elftal voor de jeugd een aantal leuke spelletjes uitgezet. Ook illusionist Henk Arnoldus viel bij de kinderen erg in de smaak, ze zijn zelden zo stil geweest. De nieuwe kledingsponsor van Angerlo Vooruit, 100%Voetbal was ook aanwezig en hebben de leden die dag een fikse korting gegeven op de aanschaf van nieuwe voetbalartikelen. Rotra, de andere trouwe sponsor van onze vereniging, heeft deze dag een trailer ter beschikking gesteld. De jongsten onder ons konden de hele dag door genieten van een springkussen en een aantal kinderen is geschminkt. Het was een samenkomst van (oud)leden en als vanouds werd er gepraat en gelachen. De afscheidswedstrijd van Rene Berends en Christiaan van der Meulen begon om 16.00 uur. Met het door hen zelf samengestelde elftal traden ze aan tegen het 1e elftal. Het was een TOP dag!
 
Foto's:
De opening van het voetbalseizoen bij Angerlo Vooruit is een feit!

Afbeeldingen

Kledingsponsor Senioren
Kledingsponsor Jeugd
sponsor