Senioren
5e elftal is het sterkste elftal van Angerlo Vooruit

5e elftal is het sterkste elftal van Angerlo Vooruit

25-09-2015 | Geplaatst door Dirk Willem Tiecken

Donderdag 24 september was laatste donderdag van de maand september dus clubavond bij Angerlo Vooruit. Het eerste elftal was verantwoordelijke om deze avond te organiseren. Ze kwamen met het leuke idee om te kijken welk team nu het sterkste is van Angerlo Vooruit.

Hiervoor hebben ze diverse onderdelen bedacht.

Bij ieder onderdeel werd een speler van het elftal verwacht om elkaar de strijd aan te gaan. De avond begon met het opdrukken en hier bleek zaterdag 2 het beste in te zien.

Het volgende onderdeel was 90 graden tegen de muur zitten. Al gauw ging de strijd tussen Teun Polman van het 5e elftal en Simon Rooks van het 1e elftal. Teun zat er op zijn gemak en kreeg tijdens het zitten het bier aangereikt van Jan Staring. Simon zag het al snel in dat het een kansloze strijd was en Teun pakte de punten voor het 5e elftal.

Vervolgens diende een speler van de elftallen een kratje bier met gestrikte armen voor zich te houden. Omdat de A1 ook meedeed aan dit onderdeel was door de organisatie gekozen voor malt bier. Timon Staring hielt het 20 seconde vol voor de A1. Jan Staring van het 5e bleef maar staan en de tijd tikte bijna de 2 minuten aan. Toen was Rik Berendsen van zaterdag 2 aan de beurt. Het werd ook wel de clash der boeren genoemd. Rik bleef maar staan en ging ruim over de tijd van Jan en het zaterdagteam pakte zijn 2e winst van deze avond.

Spijkerbroek hangen was een spannend onderdeel maar de winst was voor Alfonso Staring.

Op het laatste onderdeel van de avond moest de beslissing vallen. Het 5e elftal zette zijn troef Erik Breukink in om handje te drukken met vertegenwoordigers van de andere elftallen. Hij versloeg alle tegenstanders met een ferme knal.

De organisatie maakte de balans op en kwam met het verlossende woord. Het 5e elftal is het sterkste team van Angerlo vooruit. Gevolgd door zaterdag 2 en het 1e elftal. Het 4e elftal werd 4e gevolgd door zondag 2.

Een eervolle vermelding is er voor de A1 want ze diende goed tegenstand aan de senioren elftallen maar dienen nog wel een beetje spinazie te eten.

Het was goed om te zien dat bijna alle senioren teams deze avond aanwezig waren en dat de A1 met een grote groep de strijd aan ging met de senioren elftallen. Het was een geslaagde en goed georganiseerde avond. Organisatie bedankt.

Op  donderdag 29 oktober is de volgende clubavond en deze wordt georganiseerd door Zondag 2. Wat zullen ze organiseren om er een geslaagde avond van te maken?

Afbeeldingen

Kledingsponsor Senioren
Kledingsponsor Jeugd
sponsor