Eerste elftal
Angerlo Vooruit pas in de slotfase op gelijke hoogte!

Angerlo Vooruit pas in de slotfase op gelijke hoogte!

28-09-2015 | Geplaatst door Dirk Willem Tiecken

Afgelopen zondag stond de kraker tegen de koploper RKPSC op het programma. Beide ploegen speelden met strijd en dat kwam het spel niet ten goede. De gasten hadden veel publiek meegenomen vanuit Pannerden. De spelers van de Pannerdense ploeg had het regelmatig aan de stok met hun eigen supporters. Het publiek liet zich negatief gelden doormiddel van hysterisch gedrag. Beide ploegen moesten noodgedwongen de eerste wissel al in de eerste helft toepassen. De rechtsback van de ploeg uit Pannerden ging eraf met een scheenbeenblessure en Jelmer Kingma zag sterretjes. Tristan Schel was de eerste helft het dichtst bij een treffer. De linkspoot en vervanger van Jelmer Kingma had te veel tijd nodig en werd met een goede tackel van de bal gegleden. Zoals verwacht, speelde RKPSC vaak de lange bal op de sterke spits. Het gokte op opportunistische wijze op de afvallende bal door en met lopende mensen gevaarlijk te worden. Simon Rooks was in de eerste helft namens de thuisploeg gevaarlijk met afstandsschoten. 

Na rust kwam RKPSC beter uit de kleedkamer. Na 60 minuten kwam de ploeg ook op voorsprong. Al draaiende rondde de aanvoerder van de gasten met een fraaie boogbal af. RKPSC werd dreigend maar echte kansen kreeg de ploeg uit Pannerden niet.

Mark Haver dook twee maal in de tweede helft vrij op voor de keeper in het vijandelijk doelgebied maar trof het vangnet. Uiteindelijk ver in de blessure tijd kreeg de thuis spelende ploeg een vrije trap op ongeveer 20 meter van de goal. Simon Rooks wist de bal in de hoek van de keeper, via de onderkant van de lat tegen het net te krijgen. De gelijk opgaande wedstrijd, waarin Angerlo de beste kansen had, eindigde in 1-1 stand.

Volgende week staat de wedstrijd tegen Groessen op het programma. De ploeg uit Groessen is eveneens prima aan het seizoen begonnen maar verloor afgelopen zondag van de Sprinkhanen.

Tot dan!


Wim van Uum was deze wedstrijd aanwezig en heeft mooie foto's gemaakt van deze wedstrijd. Bekijk hier de foto'sAfbeeldingen

Kledingsponsor Senioren
Kledingsponsor Jeugd
sponsor