Jeugd

Wedstrijdverslag Angerlo Vooruit C2 – MVR C3

15-10-2016 | Geplaatst door Carlo Tiecken

(01-10-2016, 12:00 te Angerlo)

Een kwartier eerder dan normaal verzamelden we in de kleedkamer bij Angerlo Vooruit (Behalve coach Bony, die dacht een kwartier later nog op tijd te zijn). Even met het vernieuwde team babbelen over de wijzigingen die zijn doorgevoerd voor de C2.

Voor allen; Door het opheffen van de C3 moest er geschoven worden met een aantal spelers. Lex en Siem hebben, in goed overleg, de overstap gemaakt naar de C1 (Succes boys!). Daarbij zijn wij versterkt met een 6-tal uit de C3. Zonder teveel gedoe hebben we de jongens en meiden van de C2 kunnen bijpraten en onze doelstelling duidelijk gemaakt: Wij gaan eindigen in de top 3!

Voor vandaag stond eerst de clash tegen MVR C3 op het programma.

Opstelling: Terenzio (k), Max, Jesse, Luuk, Iza, Daimen, Sem, Bieke, Daan, Jordy, Merlijn. (Reserve: Shanne & Maud).

Ondanks dat er vorige week een scheidsrechter was geregeld voor de wedstrijd van vandaag, was er niemand om onze wedstrijden te fluiten. Gelukkig konden we vlak voor de wedstrijd de vader van Bieke contracteren voor het fluiten van deze topper (Arjan bedankt!). Bieke knikte dan ook speciaal voor hem een fijne kopbal uit een goede corner van Jordy het netje van de tegenstander in (filmpje!). Fijn dat er ook wekelijks enthousiaste vaders & opa’s langs de lijn te vinden zijn om te vlaggen.

Vanaf het begin van de wedstrijd werd er door eenieder gestreden om aan de doelstelling te werken. Dit uitte zich uiteindelijk in een doelpuntenfestijn!

1-0 Sem
2-0 Sem
3-0 Jordy
3-1
4-1 Daan
5-1 Sem
6-1 Jordy
7-1 Bieke
8-1 Maud
9-1 Jordy
10-1 Maud
10-2 (pingel)
11-2 Maud
12-2 Maud
13-2 Maud

De uitslag liegt er niet om; 13-2 werd er gewonnen! Het team heeft keihard gewerkt en bleef ondanks de stand echt als een team voetballen. De eerste stappen naar de top 3 zijn gezet. We hebben helaas de eerste 2 wedstrijden niet met het eigen team gespeeld, deze gingen verloren. Maar met de kwaliteit die in de C2 rondloopt gaan we nog veel punten pakken!

Natuurlijk ook even een speciaal dankwoord voor onze trouwe harde kern! Zij ondersteunen ons met onder andere administratieve taken, materialen, film en foto opnames maken, maar vooral met veel enthousiaste aanmoedigingsgeluiden! Al heb ik mijn twijfels over de aanwezigheid van Peter.. Dochter Maud wachtte met scoren totdat Peter weg was. Gelukkig hebben we 3 van haar 5 goals op film! Tijdens deze wedstrijd was onze Indy door een vervelende hamstringblessure ook onderdeel van de harde kern, maar we zien haar liever toch weer gauw helemaal fit in de wei!

De eerste stappen zijn gemaakt, maar we zijn er nog lang niet. Deze week trainen we weer met het oog op de volgende wedstrijd. Aanstaande zaterdag (08-10-2016) spelen wij om 10:45 uit tegen Concordia Wehl C4. Wij hopen op veel supporters en genoeg ruimte in de auto’s om de 3 punten mee naar Angerlo te nemen. Al nemen we een aanhanger mee, verliezen is geen optie!

Toppers, ik ben trots op jullie!

Romy

Kledingsponsor Senioren
Kledingsponsor Jeugd
sponsor