Jeugd

VTON Voor trainers – van trainers.

03-02-2017 | Geplaatst door Dirk Willem Tiecken

De 2e helft van het seizoen gaat weer beginnen!!!! Op dit moment maken 8500 trainers gebruik van de VTON methodiek. De eerste methodiek ter wereld die offline te gebruiken is. Hoe zet ik de oefenvormen uit? Een veel gestelde vraag van de trainers. Door de periodieke bijeenkomsten met de samenwerkende Profclubs krijgen we feedback van trainers en HJO’s. Door goed te luisteren naar de behoeftes van de jeugdtrainers werken we constant aan verbetering, zodat iedere jeugdtrainer steeds beter de spelers met plezier kan leren voetballen.

Het gesleep met goaltjes en pionnen, tijdens de training, is verleden tijd. Door gebruik te maken van de VTON (40 – 20) organisatie kunnen alle oefenvormen van O6 t/m O11 gegeven worden. Wat zijn de voordelen van deze organisatie?

De effectieve trainingsduur wordt hierdoor optimaal gebruikt. De overgang van de ene oefenvorm naar de andere oefenvorm gaat snel. Kinderen hebben baat bij structuur, voorspelbaarheid en wat er verwacht wordt op de training. VTON zorgt hiervoor.

Door te klikken op deze link https://www.youtube.com/watch?v=CFFuIkbJbBQ&t=23s is de instructie video zichtbaar. De instructie video zal spoedig gekoppeld worden aan de app.

Kledingsponsor Senioren
Kledingsponsor Jeugd
sponsor