Jeugd
Nieuw sponsorcontract met 123inkt.nl en Hoornstra infrabouw

Nieuw sponsorcontract met 123inkt.nl en Hoornstra infrabouw

28-03-2017 | Geplaatst door Dirk Willem Tiecken

Op vrijdagavond 24 maart organiseerde de sponsorcommissie van Angerlo Vooruit een sponsoravond voor sponsoren en leden van de Club van 100. De gekozen locatie was cafe D’n Uutkiek. Naast heel interessante presentaties van Doesburgs Wethouder  Ellen Hoed over de Doesburgse stadsontwikkelingsplannen en een presentatie over de ambitieuze nieuwbouwplannen van Angerlo Vooruit  stond er nog een derde belangrijk onderwerp op de agenda. 

123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier is al 3 jaar hoofdsponsor van de jeugdafdeling. Tijdens deze avond werden de overeenkomsten getekend om deze succesvolle samenwerking met 3 jaar te verlengen. Hoornstra Infrabouw, al meer dan 25 jaar hoofdsponsor van ons 1e elftal was desgevraagd direct bereid om als co-sponsor op te treden.

Vanaf volgend seizoen krijgen alle jeugdspelers een nieuw tenue, trainingspak en een tas.               

Op de foto tekenen vlnr Lydia Sietsma van 123inkt.nl, Kees Nederhoff van Angerlo Vooruit en Yvette van Overbeek-Hoornstra van Hoornstra Infrabouw de overeenkomst.

Kees Nederhoff: “Wij zijn als vereniging zeer blij met deze overeenkomst. Onze teams lopen er perfect en uniform gekleed bij. De komende jaren kan Angerlo weer “Vooruit”

Afbeeldingen

Kledingsponsor Senioren
Kledingsponsor Jeugd
sponsor