Senioren

Aankondiging Volleybaltoernooi

03-05-2017 | Geplaatst door Dirk Willem Tiecken

Voetbalvereniging Angerlo-Vooruit  en DES Angerlo organiseren gezamenlijk  op zondag 02 juli 2017 een recreatief volleybaltoernooi. Het toernooi zal plaatsvinden op sportpark Mariëndaal.  

Aanvang 13.00 uur.

Volleybal voor iedereen

Voetbalvereniging Angerlo-Vooruit  en DES Angerlo organiseren gezamenlijk  op zondag 02 juli 2017 een recreatief volleybaltoernooi. Een volleybaltoernooi voor iedereen uit Angerlo en omstreken. Het toernooi vindt plaats op sportpark Mariëndaal (Angerlo-Vooruit), waar we ook de beschikking hebben over een beachvolleybalveld op zand.

Het Volleybaltoernooi biedt iedereen de mogelijkheid om lekker een potje te volleyballen. Of je nu gezellig wilt ballen met buurtgenoten, je vrienden, familie of collega’s, het kan bij ons allemaal. En natuurlijk kan ook de jeugd terecht voor een gezellig toernooi.

Schrijf je dus snel in !!!

Inschrijven is mogelijk t/m vrijdag 16-06-2017. 

 

Het inschrijfgeld bedraagt € 35,00 per team en dient voorafgaand aan het toernooi bij het wedstrijdsecretariaat  te worden voldaan.

Binn.enkort meer informatie waar u zich kunt inschrijven

 

Hierbij melden wij ons aan voor het  Recreatief volleybaltoernooi van vv Angerlo Vooruit en DES Angerlo op 02 juli 2017 op sportpark Mariëndaal. 

 

Naam team:  ............................................................................... ............... 

Contactpersoon: ............................................................................... ...............  

Telefoon en e-mail: ............................................../................................. .............. 

Kledingsponsor Senioren
Kledingsponsor Jeugd
sponsor