Jeugd

Inleveren teamkleding

14-05-2017 | Geplaatst door Dirk Willem Tiecken

Het seizoen 2016-2017 loopt  ten einde. Het 3e seizoen dat wij hebben gespeeld in de nieuwe kleding van 123inkt.nl. aankomend seizoen krijgen wij alles weer nieuw van 123inkt en Hoornstra is de Co sponsor. De oude kleding zullen wij schenken aan een goed doel.

De begeleiders van de elftallen worden verzocht de teamtassen met daarin de gewassen  keepertenue , shirts,  broekjes en kousen en andere toebehoren die begin van het seizoen zijn verstrekt  in te leveren op zaterdag  17 juni tussen 10.00 uur en 12.00 uur op het adres Leigraafseweg  17 E, 6983 BR Doesburg.  Dit is de loods van PEELEN Koeriers.

Tevens kunnen trainers dan hun slueels inleveren en wanneer trainers en leiders stoppen kunnen ze ook de jas gesponsord door Retail Bouw en de polo inleveren zodat wij volgend jaar alle begeleiders er ook weer uniform bij lopen.

Spelers die stoppen met voetballen of overgaan gaan naar de senioren kunnen eveneens hun trainingspak en voetbaltas inleveren op zaterdag  17 juni tussen 10.00 uur en 12.00 uur op het adres Leigraafseweg  17 E, 6983 BR Doesburg.  Dit is de loods van PEELEN Koeriers. Wanneer de kleding niet wordt ingeleverd op zaterdag 17 juni of geen afspraak is gemaakt met kleding@angerlovooruit.nl

Spelers die blijven voetballen hoeven de spullen nog niet in te leveren. Begin van volgend seizoen kunnen de spelers hun oude tas en trainingspak inleveren voor nieuwe kleding en tas.

 

Kledingsponsor Senioren
Kledingsponsor Jeugd
sponsor