Senioren

Zeer geslaagd Volleybaltoernooi Angerlo-Vooruit / DES

07-07-2017 | Geplaatst door Dirk Willem Tiecken

Zeer geslaagd Volleybaltoernooi Angerlo-Vooruit / DES

Op zondag 2 juli jl. is er  door vv Angerlo-Vooruit en DES Angerlo een recreatief volleybaltoernooi georganiseerd. Een volleybaltoernooi waar 18 teams uit Angerlo en omstreken aan hebben deelgenomen.

Dit toernooi, waarbij alle deelnemers en de vele aanwezige supporters genoten van spannende wedstrijden, had naast het sportieve element ook als doel geld te genereren voor de nieuwbouw van het sportpark van Angerlo-Vooruit. Het is alweer 43 jaar geleden dat voetbalvereniging Angerlo Vooruit de poorten van Sportpark Mariëndaal opende aan de Mariëndaalseweg. Dat het complex anno 2017 een grondige facelift kan gebruiken lijdt dus geen twijfel. De boel is verouderd en voldoet niet meer aan de eisen van de moderne tijd. Wat wil Angerlo Vooruit? Een modern complex, toekomstbestendig en dat voldoet aan alle eisen die de KNVB stelt. Dat betekent: nieuwe kleedkamers en een grondige verbouwing van de kantine.

Op het trainingsveld waren grasvelden en beach velden uitgezet. Er werd op fanatieke, sportieve wijze gestreden om de Angerloose eer. Angerlo-Vooruit voorzitter Kees Nederhoff reikte aan het eind van de middag de prijzen uit aan de Angerloers (winnaar op gras) en Team Complead (winnaar op zand)

De organisatie is tevreden over de verloop van het toernooi, wellicht kan aan dit toernooi volgend jaar een vervolg worden gegeven. 

Dank aan alle vrijwilligers die zich hebben ingezet om dit toernooi mogelijk te maken.

Kledingsponsor Senioren
Kledingsponsor Jeugd
sponsor