Algemeen
Geslaagde Aftrap voor Angerlo Vooruit

Geslaagde Aftrap voor Angerlo Vooruit

29-08-2017 | Geplaatst door Dirk Willem Tiecken

Het is inmiddels traditie dat Voetbalvereniging Angerlo Vooruit het nieuwe voetbalseizoen inluidt met een gezellige, sportieve dag. Afgelopen zondag 27 augustus was het weer zo ver: De Aftrap van het voetbalseizoen 2017/2018. Jong en oud kon genieten van een boordevol programma en dat de weergoden goed gezind waren was de kers op de taart.

De Aftrap van dit jaar was een bijzondere. Ook omdat Angerlo Vooruit aan de vooravond staat van een groot project: de nieuwbouw van de kleedkamers en de verbouw van de kantine op Sportpark Mariëndaal. Daar was dan ook volop aandacht voor, net als voor alle acties die gehouden zijn en nog op stapel staan om geld in te zamelen voor dit ambitieuze project.

Wandelen

De dag begon al vroeg, om 8 uur met de Wandeling voor de Nieuwbouw. Liefst vijftig deelnemers namen deel aan de wandeltocht over 7, 15 of 25 kilometer. Het weer was geweldig en de wandeling was dan ook een groot succes.

Foto’s

Om 11 uur stond de fotograaf klaar om alle leden van Angerlo Vooruit op de foto te zetten voor het voetbalplaatjesboek. Dat boek komt in oktober uit bij de DekaMarkt in Doesburg. Wie boodschappen bij deze super koopt, kan meesparen voor de plaatjes. De plaatjes kunnen verzameld worden in een mooi verzamelboek. Niet alleen is het leuk om een boek vol te sparen, ook is de nieuwbouw ermee geholpen, want de opbrengst komt ten goede aan de nieuwe kleedkamers en kantine.

Clinics

De Aftrap zou geen aftrap zijn als er geen sportieve activiteiten waren. Om 13.00 uur begon het programma voor alle leeftijdscategorieën.

Voor de Mini-F was er het (voetbal)spel en plezier, schminken en een springkussen. Ook konden de jonge voetballertjes hun kunsten in de pannakooi laten zien.

De voetballers van JO7 en JO 9 kregen kregen een clinic van Peter van Amstel van de KNVB over de spelvorm. Ook voor ouders leerzaam, zij kregen uitleg over de wijzigingen in de spelregels.

JO 11 en JO 13 hadden een voetbalclinic van hoofdtrainer Ico Bod en assistent-trainer Berry van de Berg, samen met de voetballers van het eerste elftal.

JO 15 en JO 17 werden flink aan de tand gevoeld bij een bootcamp verzorgd door I AM Sports.

JO 19 en senioren speelden toernooi om te kijken wie de sterkste ploeg had.

Jubilarissen

Bij het officiële gedeelte werden de jubilarissen in het zonnetje gezet. Guido Eulink en Jürgen Teunissen zijn beide al 25 jaar lid van onze vereniging. Leo Engelsman werd gehuldigd voor zijn 50 jarige trouwe lidmaatschap van onze vereniging.

Nieuwe tenues

De nieuwe kleding van onze jeugd werd gepresenteerd. De hele jeugdafdeling is in het nieuw gestoken door 123inkt.nl en Hoornstra Infrabouw. Alle jeugdspelers hebben weer nieuwe trainingspakken, tassen en volledige nieuwe tenues mogen ontvangen. 

Nieuwe sponsoren

Ons hoofdveld hangt nu bijna rond met reclameborden. Daarbij werden nieuwe sponsoren Deseo en Kock Teunissen even in het zonnetje gezet.

Club van 100

Omdat er veel veranderingen zijn in het jeugdvoetbal en er extra materiaal moest komen werd op deze mooie dag door de club van 100 twee nieuwe doeltjes en drie sets pionnen aangeboden aan onze jeugdafdeling.

Nieuwbouw

Voorzitter Kees Nederhoff stond nog kort stil bij de ontwikkelingen van de nieuwbouw. Binnenkort worden alle leden hierover uitgebreid geïnformeerd via een speciale nieuwsbrief.

Doelpuntenactie

In de maand april en mei stond de jeugdafdeling in het teken van de doelpuntenactie. Een soort sponsorloop maar dan met doelpunten. In deze periode werden 98 wedstrijden gespeeld en in totaal werden er 260 doelpunten op. In totaal leverde deze actie 6201,50 euro op. Mika Houtkoper haalde in zijn eentje hiervan 375 euro op. Hij was hiermee de topscorer van onze jeugd en kreeg een nieuwe trainingspak aangeboden. De Jo11-2 had gemiddeld het hoogste bedrag opgehaald namelijk ruim 98 euro gemiddeld. Alle spelers kregen een t-shirt aangeboden door 100% Voetbal.

Super Verloting

Het slotwoord van het officiële gedeelte was voor Willem Strabbing, die het startschot gaf voor de Super Verloting, waarvan de opbrengst bestemd is voor de nieuwbouw. Er vallen ruim110 prijzen te winnen, met een gezamenlijke waarde van ruim 25.000 euro. Een lot kost 100 euro. Met dat lot ding je maar liefst in vijf trekkingen mee naar prijzen. Er worden maximaal 600 loten verkocht, dus de winkans is groot. Meer informatie over de Super Verloting of een lot kopen? Kijk snel op www.angerlovooruit.nl.

Hapje en drankje

De dag werd afgesloten met deel twee van het spelprogramma. Rond 16.30 uur waren de spellen afgelopen. Onder genot van een hapje en een drankje werd nog lang nagepraat over deze fantastische dag Tevens werden de eerste aan de man gebracht. 

Bedankt!

Wij willen alle vrijwilligers bedanken die het mogelijk hebben gemaakt om van deze dag een succes te maken. 

Wim van Uum was deze dag ook aanwezig en heeft leuke foto's gemaakt. Kijk bij de foto's op onze website om de leuke beelden van deze dag te zien.

 

 

 

 

Afbeeldingen

Kledingsponsor Senioren
Kledingsponsor Jeugd
sponsor