Algemeen

Nieuwsbrief nieuwbouw

21-09-2017 | Geplaatst door Carlo Tiecken

De vakantie is voorbij! Maar vakantie of niet, in de afgelopen maanden is door diverse vrijwilligers keihard verder gewerkt aan ons ambitieuze nieuwbouwproject! Via deze nieuwsbrief willen we jullie bijpraten over de laatste ontwikkelingen.

Vergunning

We kunnen beginnen met goed nieuws, heet van de naald: de vergunning voor de nieuwbouw van het kleedgebouw is onherroepelijk geworden, de gemeente heeft géén bezwaren binnen gekregen op de bouwplannen voor de kleedkamers. Dat betekent dat wanneer we de financiën op orde hebben de schop de grond in kan! Daarmee lijkt ons doel – bij aanvang van voetbalseizoen 2018-2019 douchen onder fonkelnieuwe (warme) douches – weer dichterbij gekomen!

Financiën

En nu moeten we het nog kunnen betalen... Waar stonden we ook alweer? In juli 2017 heeft de gemeenteraad van Zevenaar twee ton extra vrijgemaakt voor de nieuwbouw van Angerlo Vooruit. Samen met de twee ton die al gereserveerd was voor ons nieuwe complex kunnen we dus in totaal vier ton verwachten van de gemeente. Wethouder sportzaken Gerard Hendriksen heeft nu de opdracht meegekregen om met een onderbouwd voorstel, waarin hij uiteenzet hoe de extra bijdrage beschikbaar te stellen, terug te komen naar de gemeenteraad. Naar verwachting wordt de extra twee ton nog vóór 1 november formeel afgetikt.

In actie!

We zijn heel blij met de vier ton, maar daarmee zijn we er nog niet. Gelukkig hebben vele vrijwilligers de afgelopen maanden niet stilgezeten. Inmiddels staat de teller van alle inzamelacties op 9.240 euro. Dat is opgehaald met diverse acties, waaronder de doelpuntenactie van de jeugdteams, het volleybaltoernooi i.s.m. DES en de wandeltocht die op 27 augustus werd gehouden.

Superverloting

Op 27 augustus is het nieuwe voetbalseizoen ingeluid tijdens De Aftrap. Dat was gelijk de aftrap van de Grote Verloting, de nieuwste actie waarmee we geld inzamelen voor de nieuwbouw. Een speciaal hiervoor in het leven geroepen commissie heeft zijn stinkende best gedaan om mooie prijzen bij elkaar te krijgen voor de verloting. Ruim 110 prijzen zijn er te winnen, waaronder een gloednieuwe Peugeot 108. Mooi om te zien dat ondernemers uit de regio V.V. Angerlo Vooruit een warm hart toedragen, super!

Er zijn al een aantal loten verkocht, maar we hebben de hulp van onze leden hard nodig bij de verkoop van de rest van de loten! We hopen dat we alle 600 loten aan de man kunnen brengen en dat deze actie ons weer verder helpt bij het binnenhalen van ons streefbedrag. Zelf een lot kopen? Kijk snel op www.angerlovooruit.nl. Daar kun je loten bestellen. Ook is er een overzicht te vinden van alle prijzen, de trekkingsdata en de voorwaarden. Je steentje bijdragen bij de verkoop van loten? Graag! Samen staan we sterk en we moeten het met z’n allen doen! Heb je een potentiële koper? Verwijs hem dan snel door naar onze website.

Flessen ingeleverd?

We hopen dat de caissières van de DekaMarkt van Doesburg deze vraag steeds vaker tevergeefs zullen stellen. Want bij de flessenautomaat van DekaMarkt hangt sinds kort een ‘brievenbus’, waar mensen die lege flessen hebben ingeleverd hun statiegeldbonnen in kunnen gooien. De opbrengst van deze actie is uiteraard bestemd voor de nieuwbouw.

Fondsen, sponsoren

Parallel aan alle inzamelacties die lopen en nog op de planning staan is de commissie geldwinning druk doende met het aanschrijven van fondsen en sponsoren die financieel een steentje bij willen dragen. Kortom, we zijn op alle fronten bezig met het bijeenbrengen van geld.

Wie gaat de klus klaren?

Het aanbestedingstraject voor de bouw van het nieuwe kleedgebouw loopt inmiddels. We zitten nu midden in een offertetraject, zodra hier nieuws over is, melden we dat zo snel mogelijk.

Algemene ledenvergadering

Wanneer de benodigde gelden binnen zijn, de aannemer bekend is en de schop de grond in kan, is het aan de leden. Tegen die tijd zal een Algemene Ledenvergadering belegd worden. Tijdens deze vergadering wordt formeel toestemming gevraagd aan de leden om door te gaan met de plannen. Alle leden ontvangen hiervoor te zijner tijd een uitnodiging.

Hulp van leden gevraagd!

We hopen uiteraard dat de schop zo snel mogelijk de grond in kan. Maar voor het zo ver is willen we de tijd nemen om alles zorgvuldig uit te zoeken. Je kunt het tenslotte maar een keer goed doen. Daarbij vragen we dringend hulp van onze leden. Bij de verkoop van loten, bij het bedenken en uitvoeren van nieuwe inzamelacties, bij het meedenken over andere zaken die met de nieuwbouw te maken hebben, of straks met de bouw. We moeten het met z’n allen doen!

Heb je een goed idee? Schiet een van de leden van de stuurgroep aan of stuur een mailtje naar nieuwbouw@angerlovooruit.nl.

Kledingsponsor Senioren
Kledingsponsor Jeugd
sponsor