Algemeen

Diefstal uit kluis binnen onze vereniging

20-11-2017 | Geplaatst door Dirk Willem Tiecken

Angerlo, 20 november 2017

Geachte leden,

Via deze weg willen wij (het bestuur) jullie op de hoogte brengen van de gebeurtenissen van de afgelopen weken, waarvan menigeen via de media al het een-en-ander zal hebben vernomen. 

Wij wisten als bestuur al gedurende 3 weken dat er geld werd gemist vanuit de kantineopbrengsten. 

Het bestuur schat het schadebedrag rond de 1000 euro. Het bestuur gaat nog onderzoeken of het schadebedrag mogelijk nog hoger is. Wij hebben een bewuste keuze gemaakt om de dader te achterhalen. Samen met de politie is een plan opgesteld om de dader te pakken.

Dit heeft afgelopen zondag, 19 november 2017, geresulteerd in de aanhouding van een verdachte. De verdachte is door de politie voor verhoor meegenomen. Na de aanhouding van de verdachte heeft het bestuur een plan opgesteld hoe dit te communiceren binnen diverse geledingen van de vereniging. 

Door de snelle berichtgeving van de politie op hun facebook pagina is alles in een stroomversnelling geraakt en dit heeft geleid tot diverse speculaties. Om alle onduidelijkheden en onterechte verdenkingen weg te nemen heeft het bestuur besloten op maandagavond 20 november 2017 de leden te informeren tijdens een informatieavond  op Sportpark Mariëndaal. Tijdens deze druk bezochte informatieavond bleek weer de betrokkenheid van de leden.

Als er vragen zijn over dit onderwerp kan iedereen terecht bij Kees Nederhoff of Dirk-Willem Tiecken. 

Met vriendelijke groet,

 

Het bestuur

Kledingsponsor Senioren
Kledingsponsor Jeugd
sponsor