Algemeen

Vrijwilligersavond op vrijdag 15 december

23-11-2017 | Geplaatst door Carlo Tiecken

Uitnodiging voor de structurele vrijwilligers van Angerlo Vooruit en partners.

Datum: Vrijdag 15 december 2017

Betreft: decemberborrel vrijwilligers

Beste dames, heren,

Hoe gaan we het nieuwe jaar in?

Met veel enthousiasme het aan ons ligt. "Angerlo Vooruit" bruist als nooit te voren. De nieuwbouw van de kleedkamers wordt een feit en het verbouwen van de kantine ook als het aan ons ligt. Er komt een bijzondere algemene ledenvergadering aan, de trekking van de superverloting start 26 november 2017 met supermooie prijzen en er zijn allerlei acties in het kader van de nieuwbouw. Kortom we zijn samen actief met een blauw hart en we hebben iedereen weer hard nodig komend jaar.

Op Vrijdag 15 december 2017 willen we jou bedanken voor je inzet, al jouw hand- en spandiensten, je aanwezigheid bij de club, met een borrel en een hapje. Dit jaar hebben we er voor gekozen geen attentie te kopen, maar het bedrag dat daar voor staat beschikbaar te stellen voor het aankleden van het nieuwe terras als de nieuwbouw een feit is. Alle beetjes helpen. Het zou toch mooi zijn namens alle structurele vrijwilligers de vereniging iets aan te kunnen bieden als de nieuwbouw een feit is?

Op deze avond ontvang je enkele consumptiebonnen voor gratis consumpties en dit jaar zijn ook de partners van harte uitgenodigd.

We verwelkomen jullie graag op vrijdag 15 december a.s. 20.00 uur in onze Decemberkantine.

We hopen jullie allemaal te zien.

Met vriendelijke groet,

De Vrijwilligerscommissie

Kledingsponsor Senioren
Kledingsponsor Jeugd
sponsor