Algemeen

Helpende handen gevraagd!

06-03-2018 | Geplaatst door Carlo Tiecken

Hallo leden, supporters, vrijwilligers en andere betrokkenen bij onze vereniging,

Jarenlang hebben velen van jullie onze vereniging al op allerlei manieren trouw ondersteund. Daarvoor zijn wij jullie erg dankbaar, hetgeen we jaarlijks niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Zoals niemand kan zijn ontgaan zijn er mooie nieuwbouwplannen om onze accommodatie nieuw leven in te blazen. Een nieuw kleedkamercomplex en een grondige verbouwing van de kantine maken daar deel van uit. Dure plannen, en dankzij een bijdrage van de gemeente en sponsoren komen we een heel eind. Maar we zullen ook zelf letterlijk de handen uit de mouwen moeten steken om de plannen te kunnen realiseren.

Daarom doen wij andermaal een beroep op jullie: wie zou er vanaf het moment dat de eerste schop de grond in gaat kunnen helpen bij allerhande werkzaamheden tijdens de nieuwbouw? Daarbij denken we aan bijvoorbeeld het helpen bij het sjouwen van stenen, helpen met isoleren, het schoonhouden van de bouwplaats, of andere voorkomende werkzaamheden.

Uiteraard zorgen we ervoor dat de werkzaamheden die we als vereniging zelf willen invullen veilig en goed voorbereid zijn en uiteindelijk bijdragen aan een prachtig resultaat.

Wie zich via onderstaande antwoordstrook opgeeft als vrijwilliger wordt op een lijst geplaatst. De vrijwilligers worden vervolgens ingedeeld voor enkele vrijwilligerstaken. Wat de werkzaamheden zullen zijn worden ruim van te voren gecommuniceerd, zodat iedereen weet waar hij aan toe is. Als groep opgeven mag natuurlijk ook, vele handen maken uiteindelijk licht werk.

Wij hopen jullie te mogen begroeten op de bouwplaats!

Aanmelden om te helpen

Kledingsponsor Senioren
Kledingsponsor Jeugd
sponsor