Algemeen

Vrijwilligersavond voor structurele vrijwilligers en partner

08-05-2019 | Geplaatst door Carlo Tiecken

Beste structurele vrijwilliger,

Om je te bedanken voor je inzet het afgelopen seizoen willen we je een gezellige avond aanbieden aan het eind van dit voetbalseizoen. Zonder jou als vrijwilliger staan wij als club nergens nu en in de toekomst. Daar zijn we ons zeker van bewust! We gaan een mooi jaar tegemoet met de opening van de Nieuwbouw van de kleedkamers tijdens de Aftrap van het seizoen. Daarna worden de oude kleedkamers afgebroken en de kantine verbouwd. Ook dan hebben we iedereen weer hard nodig.

We zijn blij dat Voetbalvereniging Angerlo Vooruit nog zoveel mensen kent die zich maandelijks, wekelijks, dagelijks inzetten voor de club als leider, trainer, vlagger, verzorger,klusser, kantinemedewerker, bestuurslid, commissielid e.d. Dat is wel een feestje waard.

We willen jullie bedanken met een borrel of wat fris, een barbecuetje met allerlei lekkere dingen, veel waardering van de club en een stuk gezelligheid samen met alle andere vrijwilligers en hun partners. Midden op de avond hebben we als klap op de vuurpijl een prachtige verloting met ook dit jaar weer mooie prijzen voor zowel de dames als de heren.( dus neem je portemonnee mee ). We hopen op een hele gezellige afsluiting van het voetbalseizoen 2018/2019 en een goede opkomst.

De avond vindt plaats op

Vrijdag 07 juni 2019

start om

20.00 uur en eindigt om 23.30 uur.

We zien je dan graag in de kantine van Angerlo Vooruit. Partners zijn ook uitgenodigd en van harte welkom!!

Namens het Bestuur van Angerlo Vooruit,

De vrijwilligerscommissie,

Marianne Derksen, Tonny Meijer, Hanneke Nederhoff en Joke Schel

Kledingsponsor Senioren
Kledingsponsor Jeugd
sponsor