Algemeen
V.V.Angerlo Vooruit trapt af

V.V.Angerlo Vooruit trapt af

17-09-2019 | Geplaatst door Carlo Tiecken

Zondag 25 Augustus is voetbal vereniging Angerlo Vooruit het nieuwe seizoen gestart. Dubbel feest want behalve de start van het nieuwe voetbalseizoen zijn ook de nieuwe kleedkamers feestelijk geopend met diverse activiteiten voor de jeugd en een aantrekkelijke wedstrijd van het eerste elftal tegen Oud Angerlo Vooruit.

Een volgende stap voor de vereniging is de verbouwing van de kantine en binnenkort zal dan ook met de sloop van de oude kleedkamers een begin gemaakt worden waarna er ruimte ontstaat voor een nieuw terras en de kantine verbouwd kan worden. Een groot project voor de vereniging mede mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers en een prettige samenwerking met de aannemer Hoornstra Bouw. Speciale dank gaat ook naar de sponsoren die door een prachtige bedrukte kleedkamerdeur de vereniging steunen en hiermee voor lange tijd de accommodatie kleur geven.

De vereniging dankt de volgende sponsoren;

Hoornstra Bouw, Active service, Air Cargo transport, Gebra Infra, Tiecken VHP manager, Roelofswaard belettering, Garage Schel en Schel Bedrijfswagens, De Tuynderie, Harmsen Voegwerken, restaurant de Waag, 100 % voetbal, de club van 100 en Henk en Diana Wieggers

Afbeeldingen

Kledingsponsor Senioren
Kledingsponsor Jeugd
sponsor