Algemeen

Van de bestuurstafel

12-12-2019 | Geplaatst door Carlo Tiecken

Algemeen

Het bestuur vindt het belangrijk om haar leden te informeren over de onderwerpen die in het bestuurlijk overleg zijn besproken. Hierbij ontvangen jullie het eerst informatiebulletin. De volgende bestuursvergadering is op dinsdag 4 februari.

Voetbalzaken

Senioren

De wegen van Ico Bod en V.V. Angerlo Vooruit scheiden na dit seizoen. De oefenmeester en het bestuur van Angerlo-Vooruit laten weten dat voor Ico het huidige seizoen het laatste als trainer van Angerlo-Vooruit zal zijn.

Ico is op dit moment aan zijn vierde seizoen bezig, de laatste jaren is promotie naar de felbegeerde 4de klasse via de nacompetitie niet gelukt. Angerlo Vooruit staat momenteel in de top van de 5de klasse en wil graag met een sportief hoogtepunt afscheid nemen van de huidige hoofdtrainer. Ico was in het verleden vele seizoenen trainer van de Sprinkhanen en RKPSC. De spelersgroep is reeds geïnformeerd over zijn vertrek.

Jeugd

Momenteel wordt bij Angerlo Vooruit de totale jeugdafdeling gesponsord door 123inkt.nl, wij zijn dan ook verheugd om jullie te melden dat 123inkt.nl heeft besloten om na het seizoen 2019-2020 nog zeker voor drie jaar onze kledingsponsor te blijven.

Vanuit 123Inkt.nl organiseren we doorgaans jaarlijks het 123Inkt toernooi, steeds voor een bepaalde leeftijdscategorie. We zijn blij dat we op 20 juni 2020 op ons vernieuwde complex het jeugdtoernooi van 123inkt.nl dit toernooi voor de JO15 organiseren waarbij we teams zullen ontvangen uit het hele land.

AVG en VOG

AVG

Door Algemene Verordening Gegevensbescherming zijn we als vereniging verplicht om van ieder lid een Toestemmingsverklaring in het kader van de Privacy te hebben. Bij de jeugd zijn er voor iedere leider en speler formulieren uitgedeeld waarvan de secretaris nog geen verklaring van had ontvangen. Laat de ingevulde formulieren via de leider/trainer terug komen bij de secretaris zodat we als vereniging voldoen aan de verplichtingen. Bij de senioren start René Lamers begin 2020 met het verstrekken van deze formulieren. Deze formulieren dienen ook weer aan René geretourneerd te worden.

VOG

Als vereniging willen we van alle vrijwilligers een Verklaring Omtrent het Gedrag voor het omgaan met minderjarigen ontvangen voor alle begeleiding van de jeugd. De secretaris dient een verzoek in bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid en de leider/trainer ontvangt vervolgens een mail met het verzoek om de aanvraag VOG in te dienen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Na ontvangst van de VOG hierbij het dringende verzoek om deze of een kopie) in te leveren bij de secretaris.

Activiteiten

Klaverjasavond

Door de verbouwing van de kantine en de huidige huisvesting van onze vereniging heeft de activiteitencommissie in overleg met het bestuur besloten om dit jaar geen klaverjasavond te organiseren. Volgend jaar zetten we deze traditie voort in onze nieuwe kantine.

Kledingsponsor Senioren
Kledingsponsor Jeugd
sponsor