Jeugd

Jeugd aftrap op 23 augustus

22-08-2020 | Geplaatst door Angerlo Vooruit

Hallo spelers/trainers/(bege)leiders/leden,

Op 23 augustus 2020 van 13.00 – 16.00 uur vindt de Aftrap van Angerlo Vooruit voor het nieuwe voetbalseizoen plaats.

Dit wordt een bijzondere aftrap i.v.m. met de COVID 19. Daarom is ervoor gekozen dit jaar een aftrap voor alleen jeugdleden van v.v. Angerlo Vooruit te organiseren.

Toch willen wij de richtlijnen van het RIVM nogmaals benadrukken en hopelijk wil iedereen deze in acht nemen om de aftrap tot een groot succes te laten worden.

Spelers en ouders van spelers zich aan onderstaande veiligheid- en hygiëneregels houden:

  • blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts;
  • blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je je kind weer laten sporten en naar buiten;
  • blijft thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Omdat u tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet u thuis blijven tot 14 dagen na het laatste contact;
  • houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van iedere andere persoon buiten jouw huishouden (uitzondering voor kinderen tot en met 12 jaar);
  • hoest en nies in je elle boog en gebruik papieren zakdoekjes;
  • kom in sportkleding naar de sportpark.
  • schud geen handen;

De ouders zijn vanaf 15.15 uur van harte welkom op ons vernieuwde sportpark.

De (spel)activiteiten vinden plaats op de wedstrijd velden van ons sportpark. Iedere trainer/begeleider krijgt een overzicht wanneer hij waar wordt verwacht met zijn team.

De spelers worden om 12.45 uur in eigen voetbalkleding op het sportpark verwacht. Kinderen worden door de ouders bij de poort afgezet.

De jeugdtrainers en (bege)leiders begeleiden hun eigen team tijdens dit programma. Mocht je onverhoopt niet kunnen, dan word je verzocht om iemand anders te vragen die je team kan begeleiden.

Voor de pupillen is er een leuk programma gemaakt met een zeskamp, voetbalclinic van het 1e eftal en een voetbaltoernooi.

Voor de junioren is er ook een leuk programma met een voetbalclinic gegeven door het 1e elftal, Archery Attack en Bootcamp.

Programma

12.45 – 13.00 uur:Verzamelen jeugd
13.00 – 15.30 uur:Activiteiten jeugd
15.30 – 16.00 uur:Officiële gedeelte met onder andere
 - Bekendmaking nieuw wedstrijd tenue Jeugd v.v. Angerlo Vooruit
 - Sponsoren in het zonnetje
 - Bekendmaking meeste loten verkopers van de Grote clubactie.

Tot 23 augustus!

Commissie ‘De Aftrap’

Kledingsponsor Senioren
Kledingsponsor Jeugd
sponsor