Eerste elftal

De trainers van het 1e elftal aan het woord

07-09-2020 | Geplaatst door Angerlo Vooruit

Na twee `kennismakingsweken` begin juli, zijn we 4 augustus gestart met de voorbereiding op het seizoen 2020-2021. Vanwege de doorstroming van A-junioren en terugkeer van enkele oud-Angerlospelers, konden we beginnen met een groep van 24 man. De eerste indruk is positief. De groep is gretig, enthousiast en werkt op een goede manier met elkaar samen. Kortom, een prima basis om de uitdaging in de 4e klasse aan te gaan. We beseffen dat het minder eenvoudig zal gaan dan de afgelopen jaren in de 5e klasse. Tegenstanders op een hoger niveau zijn nu eenmaal technischer, sneller en slimmer. Er zal dus op alle vlakken een tandje bij moeten. We zijn benieuwd of de groep in staat is om aan te haken.

Aan de randvoorwaarden zal het niet liggen. Vele vrijwilligers hebben samen met de bouwcommissie een topprestatie geleverd. Zij hebben er voor gezorgd dat er een prachtige accommodatie staat, waar deze mooie club nog jaren mee vooruit kan. Daarnaast zijn zaken als materialen, trainingstenues en presentatiepakken perfect geregeld.

Het zou fantastisch zijn als onze blauw-witten op zondagmiddag door jullie gesteund worden. Wij hebben er in ieder geval veel zin in en zullen er alles aan doen om er dit seizoen iets moois van te maken.

Herko en Jan Bert

Kledingsponsor Senioren
Kledingsponsor Jeugd
sponsor