Algemeen
Grote clubactie van start

Grote clubactie van start

19-09-2020 | Geplaatst door Angerlo Vooruit

De grote clubactie gaat zaterdag 19 september van start!

Dit jaar moet u onze jeugdleden missen aan de deur! Als vereniging hebben wij de keuze gemaakt om de kinderen niet langs de duren te laten gaan i.v.m. Corona. Dit i.v.m.de gezondheid en veiligheid van u en onze leden. Daarom zal de verkoop van de grote clubactie alleen online plaatsvinden.

Vorig jaar hebben wij met deze verkoop een bedrag van ruim € 2.400,00 opgehaald die geheel ten goede komt aan de jeugd. Zo’n mooi bedrag willen wij dit jaar natuurlijk weer ophalen en kunnen wij als verenging goed gebruiken en vooral in deze tijd!

Op zaterdag 19 september a.s. start de Grote Clubactie. Wij doen ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken loten kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met: Eenmalige machtiging: De lotenkoper kan er dit jaar voor kiezen om met de telefoon de QR-code te scannen en daar je gegevens in te vullen of online

Koop hier online uw lot!!

https://clubactie.nl/lot/voetbalverenigingangerlo-vooruit/60353

De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer online via de scan of in het boekje onder het kopje: ‘Eenmalige machtiging’. In beide gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift en per e-mail.

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast wees creatief om loten te verkopen met filmpjes, sociale media. . Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Blijf gezond en steun onze vereniging! #samensterk #samentegencorona

Afbeeldingen

Kledingsponsor Senioren
Kledingsponsor Jeugd
sponsor