Jeugd

JEUGDKAMP ANGERLO VOORUIT 2017

04-06-2017 | Geplaatst door Dirk Willem Tiecken

JEUGDKAMP  ANGERLO VOORUIT 2017

Zaterdag 27 en zondag 28 mei was er het jaarlijks voetbalkamp voor de jeugd van Voetbalvereniging Angerlo Vooruit. Zaterdagmorgen verzamelden alle jeugdleden zich op het voetbalveld en na een goede lunch vertrok iedereen naar een activiteit. De mini F, ging naar de Dierense Speeltuin. We boften ontzettend met het mooie weer. Zodat ze de zwembroeken aan konden doen en lekker met water konden spelen. De JO9 gingen naar Megapret ook daar was gelukkig veel water. De JO11 hebben een survivalmiddag gehad bij van Amerongen buitensport in Arnhem. De JO13 heeft zich beziggehouden met een prisonbreak, gelukkig zijn ze op tijd ontsnapt. Om 17.00 uur waren alle kinderen weer terug op het voetbalveld en kon de BBQ beginnen. Er waren verschillende attracties om mee te spelen, de grote piratenboot was toch wel meest in trek. Met grote lego blokken werd alvast een nieuwe kantine gebouwd. ’s Avonds was er een voetbaltoernooi en Vossenjacht door het dorp. De jongste kinderen sliepen om 23.15 maar de laatste gingen om 1.30 de tent in om te gaan slapen, op de JO13 na dan. In de loop van de nacht begon het te onweren en om half 5 moest iedereen de tent uit en naar de kantine voor alle veiligheid.  Daarna is ervan slapen niets meer gekomen, dus allemaal aan een vroeg ontbijt. Zoals het hoort op een voetbalkamp werd er al vroeg weer een balletje getrapt. Leuk om te zien dat alle leeftijden door elkaar liepen en het favoriete spel samen spelen.

Met kleine oogjes is er aan het ochtendprogramma begonnen. Techniek en waterspellen werden afgewisseld. Tevens heeft iedereen gestreden voor de penalty bokaal, om twaalf uur was de finale met alle ouders/grootouders. Onze keepers Johan van Assendelft van Eijsden en Aron Peelen werden meerdere malen gepasseerd door de pupillen. De winnaars van de bekers zijn Lars Hoogendoorn (JO9) Dennis Brouwer (JO11) en Julian Elting (JO13). Daarna was het spullen pakken en naar huis om daar lekker bij te slapen.

Een van de ouders zei: “ Het mooiste van dit kamp is, dat iedereen zo goed gemutst is. Het is één grote familie en alles wordt geregeld en gedaan door vrijwilligers en ouders. Zo’n vereniging is een bindende factor in een gemeenschap.”

Kledingsponsor Senioren
Kledingsponsor Jeugd
sponsor