Jeugd
Succesvolle instuif bij Angerlo Vooruit

Succesvolle instuif bij Angerlo Vooruit

04-09-2017 | Geplaatst door Dirk Willem Tiecken

Op zaterdag 2 september organiseerde Angerlo Vooruit een instuif om nieuwe leden kennis te maken met het voetbal spelletje. De trainers van de mini F Jeroen de Lange en Dave Aalders hadden leuke voetbalspellen bedacht voor de kinderen en het hoofdveld stond vol met voetbal materialen.

Om 10.00 uur kwamen de nieuwe talentjes ons sportpark bewonderen en gingen gelijk het hoofdveld op en met de bal aan slag. De kinderen kregen verschillende oefeningen van de trainers voor geschoteld waarbij plezier op de eerste plaats kwam. De instuif werd afgesloten met een wedstrijdje tussen de ouders en de kinderen waarbij de kinderen aan het langste eind trok. Hierbij werd ieder doelpunt rollebollend over het veld gevierd door de jongste voetballertjes.

De dag werd afgesloten met ranja en een heerlijk ijsje.

De jongste talentjes van Angerlo Vooruit trainen iedere woensdag van 18.00 tot 19.00 op sportpark Mariendaal te Angerlo. Wil je ook kennis maken met het voetbalspelletje en plezier komen maken kom dan vrijblijvend een kijkje nemen bij de training. De kinderen van de mini F voetballen gratis bij Angerlo Vooruit.

Kijk bij de foto's instuif 2017 voor meer foto's van de aftrap.

Afbeeldingen

Kledingsponsor Senioren
Kledingsponsor Jeugd
sponsor