Senioren
Schelbedrijfswagens, Gebra Infra en Cafe d’n Uutkiek steekt het 2e elftal in het nieuw

Schelbedrijfswagens, Gebra Infra en Cafe d’n Uutkiek steekt het 2e elftal in het nieuw

04-10-2017 | Geplaatst door Dirk Willem Tiecken

Het 2e elftal van Angerlo Vooruit is een nieuw team met vooral talenten uit het verleden. Dit nieuwe team diende in het nieuw gestoken te worden. Zolang onze vereniging bestaat kunnen wij aankloppen bij de firma/ familie Schel. Ook dit keer stonden ze klaar om onze vereniging te steunen en hiervoor zijn wij ze erg dankbaar. Het nieuwste team van onze vereniging heeft een mooi tenue en nieuwe tassen gekregen met Schel Bedrijfswagens erop. Schel bedrijfswagens is het nieuwste bedrijf van de firma Schel en Tristan Schel is de 4e generatie die toetreed tot dit familie bedrijf. Bij Schel bedrijfswagens is het mogelijk nieuwe bedrijfswagens aan te schaffen maar het is ook mogelijk deze te leasen of te huren. Tevens is het mogelijk bij Schel Bedrijfswagens om je bedrijfswagen te onderhouden en je bedrijfswagen in te richten.

Tevens is ons 2e elftal in nieuwe trainingspakken gestoken. Gebra infra en Cafe d’n Uutkiek hebben deze mooie pakken beschikbaar gesteld. Cafe d’n Uutkiek is een begrip in het dorp Angerlo en bij Maikel van het Anker is het altijd gezellig om een biertje te drinken of een biljartje te doen. Jurgen Teunissen van Gebra infra stond ook gelijk klaar om ons nieuwe team te sponsoren en staat met Gebra infra op de rug van de trainingspakken. Hun vakmanschap leggen ze graag op straat maar ook onder het wegdek en in nabijheid van water. Het hart en specialisatie in de infrabranche liggen in namelijk de grond-, weg- en waterbouw. Van aanleg en onderhoud aan wegen, riolering en waterwerken tot aan renovaties van woonstraten en complete centrumgebieden.

Wij zijn alle 3e de sponsoren erg dankbaar voor hun staan en wij hopen dat het 2e elftal net zo succesvol zullen zijn net zo als deze 3 bedrijven.

Afbeeldingen

Kledingsponsor Senioren
Kledingsponsor Jeugd
sponsor