Eerste elftal
Volledige technische staf 1e elftal staan ook volgend seizoen voor de groep

Volledige technische staf 1e elftal staan ook volgend seizoen voor de groep

16-12-2017 | Geplaatst door Dirk Willem Tiecken

Hoofdtrainer Ico Bod en assistent trainer Berry van de Berg hebben hun contract als trainer van Angerlo Vooruit 1 met 1 jaar verlengd. Tevens hebben Eric Staring en Robert Wonnink aangegeven betrokken te blijven rond het 1e leftal. Dit is donderdagavond bekend gemaakt aan de spelersgroep.

Ico Bod is momenteel aan zijn tweede seizoen bezig bij onze vereniging. Uit diverse gesprekken met de spelersgroep en het bestuur kwam naar voren dat iedereen zeer tevreden is over de samenwerking met de hoofdtrainer. Met de evaluatie tussen Ico en het bestuur  kwam ook naar voren dat hij ook zeer te vrede is en zich snel op zijn  gemak heeft gevoelt binnen onze vereniging. Omdat de samenwerking van weerszijde als prettig en goed wordt ervaren was de contractverlenging snel een feit. Sinds het seizoen 2017-2018 werkt Ico samen met assistent trainer Berry van de Berg. De samenwerking tussen de trainers, begeleiding en het bestuur loopt uitstekend en hebben besloten het contract van Berry ook met 1 jaar te verlengen.

De samenwerking met de andere staf leden is ook uitstekend en dat was ook de reden van Eric Staring en Robert Wonnink volgend seizoen betrokken te blijven bij het 1e elftal.
 
Als bestuur zijn wij erg tevreden dat de 4 heren doorgaan en dat de continiteit is geborgd rond het 1e elftal wat zich prima manifesteerd op en naast het veld.

Wij wensen Ico, Berry, Eric en Robert veel succes toe in het vervolg van dit seizoen en volgend seizoen.

Afbeeldingen

Kledingsponsor Senioren
Kledingsponsor Jeugd
sponsor