Algemeen
Kees Nederhoff geeft de voorzittershamer van v.v. Angerlo Vooruit over aan Dirk Willem Tiecken.

Kees Nederhoff geeft de voorzittershamer van v.v. Angerlo Vooruit over aan Dirk Willem Tiecken.

01-10-2019 | Geplaatst door Dirk Willem Tiecken

 

Tijdens de druk bezochte Algemene ledenvergadering op 30 september jl. heeft Kees Nederhoff de voorzittershamer overgedragen aan Dirk Willem Tiecken. 

Ik wil eerst Kees Nederhoff bedanken voor zijn gigantische inzet van de afgelopen 9 jaar als voorzitter van onze vereniging. In zijn voorzittersperiode is er veel gebeurd en heeft de vereniging zich verder ontwikkeld en geprofessionaliseerd.

Denk hierbij aan het schitterende 60 jarig jubileum van onze vereniging met als hoogte punt de wedstrijd tegen Lucky Ajax. De sponsorovereenkomst met 123 inkt.nl die onze jeugdafdeling al 6 jaar uniform van mooie wedstrijdkleding voorziet. Dit gaan we de aankomende 3 jaar ook nog zien op de voetbalvelden.

2 voetbalplaatjes acties, het opstarten van de aftrap en al 5 edities van het Jan Hoornstra toernooi.

Wat ik zie als hoogte punt tijdens zijn voorzitterschap is de start van de renovatie van ons sportpark met als hoogte punt de opening van de kleedkamers op 25 augustus jl.

Kees hartstikke bedankt.

Ik ben blij voor Angerlo Vooruit dat jouw bestuurlijke kwaliteiten behouden blijven voor de vereniging en dat je doorgaat als penningmeester. 

Daarnaast wil ik de leden bedanken voor de steun en het vertrouwen. Ik heb er veel zin en ga er alles aan doen om het vertrouwen niet te beschamen. 

Voor degene die mij niet kent binnen de vereniging zou ik mij even voorstellen. Dirk Willem Tiecken 38 jaar oud en 32 jaar lid van onze mooie vereniging. Partner van Femke Senhorst en trotse vader van Floor, Lotte en Tim Tiecken welke alle 3 voetballen bij Angerlo Vooruit.

In het dagelijks leven werk ik bij de Politie als bedrijfsvoeringspecialist bij de afdeling HRM.

De afgelopen 6 jaar was ik al bestuurlijk actief binnen de vereniging als bestuurslid voetbalzaken en het laatste jaar als bestuurslid algemene zaken.

Ik zie in Angerlo Vooruit een gezonde vereniging die volop in beweging is. Hierbij draag ik graag een steentje bij om de vereniging verder te ontwikkelen. Voor de aankomende periode zie ik een aantal doelen voor mij.

  • Promotie 1e elftal naar de 4e klasse en in de toekomst 3e klasse;
  • Afronden van de renovatie van het sportpark
  • Financieel gezond houden van de vereniging;
  • Het sportpark breder inzetten dan alleen voor voetbal;
  • Het enthousiasmeren van meer vrijwilligers die actief zijn binnen onze vereniging.

Ik heb er veel zin in om te starten en laten wij samen Angerlo Vooruit gaan!

Een voetbal groet,

Dirk Willem Tiecken

 

Afbeeldingen

Kledingsponsor Senioren
Kledingsponsor Jeugd
sponsor