Senioren
Even voorstellen: Ed van Mierlo

Even voorstellen: Ed van Mierlo

14-07-2022 | Geplaatst door Jeroen Kets

Tijdens de regelmatige (voetbal)gesprekken met oud-collega en mede- voetbalfanaat Herko kwam de vraag of ik open stond voor de functie van Trainer-Coach van Angerlo Vooruit-2. Uiteindelijk vonden begin 2022 de eerste oriënterende gesprekken plaats met de Technische Commissie (Peter), Voorzitter Dirk-Willem en later ook met een spelersdelegatie van het tweede elftal. Deze gesprekken heb ik als heel positief ervaren, ook met het oog op de plannen voor het opleiden en klaarstomen van spelers voor de hoofdmacht van Angerlo Vooruit. Dus ja….WE GAAN ERVOOR!

Afgelopen seizoen is daar al een goede basis voor gelegd door Christiaan en Eric, en hiermee gaan we aan de slag om op prestatief gebied het kwaliteitsniveau op te krikken en de spelers nog verder te ontwikkelen, waarbij het plezier uiteraard voorop blijft staan.

Voor degenen die mij nog niet kennen even een korte introductie. Ik ben geboren en getogen in Doesburg(!). Daar groeide ik op aan de Koppelweg (De Ooi), met mijn ouders en broer Rob. Ik ben 59 jaar en inmiddels 32 jaar getrouwd met Judith (Giese!). Na mijn schoolperiode ben ik aan de slag gegaan bij Thomassen & Drijver Verblifa- Doesburg, daarna bij Vink Kunststoffen Didam, en vervolgens weer terug naar Doesburg wat toen inmiddels White Cap Benelux BV heette. Tegenwoordig werk ik als accountmanager Werk in Productie bij Arbeidsontwikkelbedrijf Scalabor BV (voorheen sociale werkplaats Presikhaaf). Fantastisch werk om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op te leiden voor werk binnen op de eigen locatie maar vooral te ontwikkelen voor de plaatsing bij reguliere werkgevers.

Sportief gezien heb ik als actief voetballer op selectieniveau gespeeld bij Sportclub Doesburg, en na onze verhuizing naar Didam ben ik bij DVC terechtgekomen en ben ik trainingscursussen gaan volgen. Na de TC-3 cursus afgesloten te hebben werd ik door docent Eric Whittie (destijds ook hoofdtrainer DCS en nu Hoofd Opleidingen Go Ahead Eagles) benaderd om het tweede elftal van DCS te trainen en te coachen. Hierna volgden de tweede elftallen van GSV-38, VIOD, daarna het hoofdtrainersschap bij SV Loo en vv Stokkum, om dan weer terug te keren voor een tweede periode bij GSV-38.

Deze periode is nu afgesloten, we gaan ons alweer richten op het nieuwe seizoen welke begin augustus van start gaat met een voor mij nieuwe eigen technische staf en spelersgroep. Tijd voor een nieuwe uitdaging bij Angerlo Vooruit. Samen met Eric, André en Jeroen gaan we ervoor!

Fijne vakantie en tot in augustus.

Ed van Mierlo

Afbeeldingen

Kledingsponsor Senioren
Kledingsponsor Jeugd
sponsor