Links

Voetbal in de regio

Diverse voetballinks

Nieuws vanuit de KNVB

MATRIX COMPETITIE: REGELGEVING PER KLASSE

In de matrix zijn voor elke competitie georganiseerd door district Oost een aantal vragen opgenomen die tijdens de competitie van toepassing zijn. Bijvoorbeeld het aantal toegestane spelerswissels of de uiterste datum voor het verplaatsen van een wedstrijd. Zie hiervoor het artikel op de districtssite.

AANVRAAGFORMULIER DISPENSATIE JEUGDVOETBAL

Bij het jeugdvoetbal is het mogelijk in bepaalde gevallen dispensatie aan te vragen. Verenigingen moeten hiervoor het dispensatieformulier gebruiken. Klik hier voor de spelregels en het aanvraagformulier dispensatie jeugdvoetbal.

HANDBOEK COMPETITIEZAKEN AMATEURVOETBAL

Het Handboek competitiezaken amateurvoetbal seizoen 2015/’16, bestaande uit bestuursbesluiten en overige belangrijke informatie voor verenigingen en vrijwilligers, is beschikbaar en staat in de online bibliotheek. Ook staat het handboek op de districtssite: Handboek competitiezaken veldvoetbal 2015/’16.

PROMOTIE- EN DEGRADATIEREGELING DISTRICT OOST

Met ingang van dit seizoen wordt de promotie-/degradatieregeling niet meer opgenomen in het Handboek competitiezaken amateurvoetbal. Om toch iedereen te informeren hoe zijn team zich bijvoorbeeld kan kwalificeren voor de nacompetitie of degradatie kan ontlopen, volgt hier de promotie-/degradatieregeling categorie A en B voor district Oost seizoen 2015/'16. Ook is in het artikel de promotie-/degradatieregeling voor categorie A opgenomen. Klik hier voor het artikel.

DIGITAAL ‘NOOD’ WEDSTRIJDFORMULIER BIJ STORING

Voor noodgevallen als gevolg van bijvoorbeeld internet- of een storing bij Sportlink of bij de vereniging, is er een digitaal ‘noodformulier’ beschikbaar. Wij willen de verenigingen erop wijzen dat wanneer er om welke reden dan ook geen digitaal wedstrijdformulier kan worden ingevuld er gebruik gemaakt moet worden van het 'noodformulier'.

UITWIJKEN NAAR KUNSTGRAS EERSTE TEAMS

Voor eerste elftallen (mannen senioren veldvoetbal) geldt dat voor competitiewedstrijden alleen mag worden uitgeweken naar een goedgekeurd kunstgrasveld wanneer dit voorafgaand aan de start van de competitie door de vereniging is aangegeven. De opgave geldt voor het gehele seizoen. Voor meer informatie en het overzicht van de verenigingen klik hier.

GROENE FORMULIER DISTRICT OOST AANGEPAST

Het aanvraagformulier voor het verzetten van wedstrijden voor het seizoen 2015/'16 is aangepast. Het aanvragen van baaldagen kan vanaf 1 september. Bekijk hier het groene formulier.

VERZOEKEN OVERSCHRIJVING NA 1 SEPTEMBER 2015

Op de districtssite is een artikel opgenomen over een verzoek tot overschrijving van 1 september 2015 tot en met 31 januari 2016. Hoe gaat de KNVB hiermee om? Klik hier voor het artikel.

Kijk voor meer interessante onderwerpen op www.knvb.nl/oost.Kledingsponsor Senioren
Kledingsponsor Jeugd
sponsor