Ledeninformatie: Trainingen

4.1 Overzicht trainingstijden

Een overzicht van de trainingstijden van de verschillende teams en de velden waarop getraind worden vindt u op de website van Angerlo Vooruit. U kunt dan zelf nakijken wanneer uw zoon of dochter traint.

4.2 Afgelastingen

Wanneer de weersomstandigheden van dien aard zijn dat u niet zeker bent of de trainingen of wedstrijden doorgaan neemt u dan zelf contact op met de vereniging.

 • Gaat de training niet door dan wordt u gebeld of gemaild door de trainer.
 • Twijfelt u of een wedstrijd wel door gaat;
  • zie teletekst pag. 603 vrijdag en zaterdag.
  • luister naar Radio Nieuwsdienst radio 1 om 18.00 uur op vrijdag
  • bent u nog niet zeker: zorg er dan voor dat uw zoon of dochter op de afgesproken tijd op het sportpark aanwezig is. Blijf zeker niet zonder bericht thuis!
 • Het kan ook zijn dat er niets op teletekst staat en de consul alsnog ter plekke de velden afkeurt kort voor aanvang van de wedstrijd, vanwege gladheid, onweer (verplicht stoppen), overtollig water enz. Dit is van tevoren niet bekend.
 • Bekijk onze website of volg het op het twitter over de afgelastingen.
 • De afgelasting geschieden op basis van de categorie A en B.

  Categorie A:
  Mannen veld klasse 1 t/m 7
  Mannen veld t/m res. Klasse 3
  A-,B-,C junioren t/m klasse 1
  D pupillen top en hoofdklasse

  Categorie B:
  het overige voetbal.

4.3 Kleding

Zorg ervoor dat je in goede sportkleding traint. Het is verplicht om scheenbeschermers te dragen tijdens trainingen en wedstrijden. Bij de wedstrijd mag je zelfs niet meedoen als je geen scheenbeschermers voor hebt!! In de wintermaanden is het goed een trainingspak te dragen.

4.4 Douchen

Na elke wedstrijd is het voor alle spelers verplicht douchen, tenzij dit om medische redenen niet is toegestaan. Dus badslippers, handdoek en overige douchespullen mee. Ook na de training kan door alle pupillenteams worden gedoucht, mits onder begeleiding. Voor alle juniorenteams is het gebruikelijk na de training te douchen op het sportpark.

Kledingsponsor Senioren
Kledingsponsor Jeugd
sponsor