Jeugd
Grote Clubactie op 19 september van start

Grote Clubactie op 19 september van start

15-09-2015 | Geplaatst door Carlo Tiecken

Ook dit jaar doen we weer mee aan de Grote Clubactie met de F-, E- en D-pupillen. Het is de bedoeling dat de spelers zoveel mogelijk loten verkopen voor Angerlo Vooruit.

80% van de opbrengst van de loten is voor de club. Dat geld komt ten goede aan het jeugdbudget en zal ook echt voor de jeugd worden gebruikt. Te denken valt aan allerlei activiteiten, het pupillenkamp etc. Dit levert de jeugdafdeling altijd veel geld op, dus motiveer je spelers om goed hun best te doen.

Prijzen:

  • Ook dit jaar wordt weer een echte BONUS beschikbaar gesteld aan kinderen die de meeste loten verkopen.
  • Voor elke speler die minimaal 17 loten verkoopt is er een voetbal beschikbaar.(max. 1 per speler)
  • Voor het team waaraan de meeste ballen worden toegekend( gemiddeld, afhankelijk van het aantal spelers) is er een leuke prijs voor spelers en leiders. Zij mogen samen iets leuks gaan doen op kosten van de club( in overleg).
  • 19 september 2015 mogen de kinderen beginnen met de verkoop. Niet eerder!!! Dit zijn de regels van de Clubactie en wij houden ons er aan.
  • Op de trainingsavonden en op zaterdag 19 september worden de lijsten persoonlijk uitgedeeld in het jeugdhonk aan de leiders van de F / E / en D-pupillen.
  • Er moet ingetekend worden voor de loten en we werken met een automatisch incasso. Je hoeft dus maar 1 keer langs de deuren en geen geld te incasseren. Men vult een banknummer in en de rest regelt de club.

Kortom; leuke prijzen te verdienen en je steunt de club enorm door zoveel mogelijk loten te verkopen. De opbrengst komt ten goede aan de jeugd. Verkopen in tenue werkt vaak ook goed. Doe je best!!!

Marianne Derksen
Veronica Tammel

Afbeeldingen

Kledingsponsor Senioren
Kledingsponsor Jeugd
sponsor