Angerlo Vooruit complex

Verzorging

×

Verzorging

Voetbal is wereldwijd de meest beoefende sport, dit blijkt ook uit de aantal leden van de KNVB (ruim 1,2 miljoen). Voor deze voetballers is fysieke en mentale fitheid van belang. Helaas komen in het hedendaagse voetbal nog erg veel blessures voor. Dit gaat om acute blessures, overbelasting blessures en om groei gerelateerde overbelasting blessures bij jeugdspelers. De meest voorkomende blessures zijn knie-, enkel- en spierblessures. Om de leden van v.v. Angerlo Vooruit hierbij te begeleiden is er een verzorgingsteam actief binnen de vereniging. Daarnaast is er een intensieve samenwerking met een fysiotherapeut.

Verzorging

Voor leden van v.v. Angerlo Vooruit is er iedere dinsdag- en donderdagavond een verzorger aanwezig in de verzorgingsruimte op ons sportpark. De verzorging is aanwezig vanaf 20.00 uur voor adviezen en vragen. Hiernaast verzorgen zij ook de medische begeleiding tijdens de wedstrijden en trainingen van ons 1e elftal.

Verzorgingsteam

  • René Lamers (sportmasseur)
  • Luuk Klaassen (sportfysiotherapeut)
  • Dylan Senhorst (fysiotherapeut)

Samenwerking fysiotherapie

Vanaf 2010 werkt v.v. Angerlo Vooruit samen met sportfysiotherapeut Luuk Klaassen van FysioKort uit Doesburg. Door deze samenwerking is er een laagdrempelige toegang tot de fysiotherapeut voor onze leden. Dit houdt in dat leden gebruik kunnen maken van het inloop sportspreekuur op maandagavond van 18.00-19.00 uur in de praktijk aan de Zandbergstraat 10 in Doesburg. Leden kunnen hier zonder afspraak en kosteloos terecht voor vragen en advies.

Naast het inloop sportspreekuur zijn er iedere donderdag hersteltrainingen onder begeleiding van een fysiotherapeut. Deze trainingen zijn zeer geschikt voor spelers die terug komen van een blessure en nog niet voldoende fit zijn om aan te sluiten bij de groepstraining.

Wilt u hier meer over weten neem dan gerust contact op met Luuk Klaassen op telefoonnummer 0627507088.