Angerlo Vooruit complex

Kledingcommissie (Jeugd)

×

Kledingcommissie (Jeugd)

Doelstelling

Jeugdopleiding v.v. Angerlo Vooruit wil met haar kledingbeleid bewerkstelligen dat de gehele vereniging met een uniforme outfit rondloopt. Dit geeft een correcte, verzorgde en professionele uitstraling. Ieder spelend lid van jeugdopleiding Angerlo Vooruit krijgt dan ook een wedstrijdshirt, voetbalbroek, sokken, tas en een trainingspak in bruikleen. De begeleiders van de jeugdafdeling ontvangen een jas.

Omschrijving Kleding

De wedstrijdkleding bestaat altijd uit: blauw wit wedstrijdshirt volgens voorgeschreven specificatie en merk. Een blauw voetbalbroekje volgens voorgeschreven specificatie en merk, blauwe kousen volgens voorgeschreven specificatie en merk.

Bij wedstrijden wordt altijd de teamkleding gedragen te weten: Een trainingspak van de jeugdopleiding volgens voorgeschreven specificatie en merk incl. sporttas van de jeugdopleiding.

Het is niet de bedoeling dat de teamkleding/ trainingspakken voor trainingen worden gebruikt of voor andere doeleinden behalve de wedstrijden

Verdere voorwaarden

De door het bestuur aangestelde kledingcoördinator(en) is de enige die kleding bestelt en beslist wat er eventueel moet worden vervangen. Ieder lid en ieder team worden geacht zuinig met de verstrekte kleding om te gaan. De kosten van vermiste, kapotte of onzorgvuldig in bruikleen verstrekte kleding, kunnen aan de gebruiker in rekening worden gebracht.

Uitgifte

De wedstrijdkleding wordt door de vereniging aangeschaft en aan de begeleiding van het team aan het begin van het seizoen voor de periode van een seizoen in bruikleen gegeven. Hierbij dient de begeleider te tekenen voor ontvangst. Tevens ontvangt de begeleider 2 jassen voor de begeleiding.

Bij de uitgifte van de tassen en trainingspak moeten de ouders aanwezig zijn om te helpen met passen en om de overeenkomst m.b.t. het in bruikleen hebben van het trainingspak te ondertekenen. Onder de 16 jaar worden anders geen trainingspakken met tas uitgegeven.

Inleveren

De wedstrijd kleding en de begeleider jassen dienen door de begeleider uiteraard in goede staat en gewassen te worden ingeleverd aan het eind van het seizoen bij de kleding commissie

Het trainingspak en de tas dient uiteraard in goede staat en gewassen te worden ingeleverd aan het eind van het seizoen of bij het beëindigen van het lidmaatschap. Bij het onverhoopt tussentijds stoppen, kunnen de trainingspak en de tas ingeleverd worden bij de zaterdagdienst. Gebeurt dit niet, of niet op de juiste wijze, dan kunnen kosten bij het lid in rekening worden gebracht.

Bij eventuele overschrijving naar een andere vereniging zullen deze zaken eerst correct afgehandeld moeten zijn.

Kleding commissie

Voor vragen en/of afspraken over kleding kunt u altijd terecht bij de Kledingcoördinator via kleding@angerlovooruit.nl.

Meer over de commissie zie het filmpje: