Jeugd
123inkt.nl toernooi op 22 mei bij Angerlo Vooruit

123inkt.nl toernooi op 22 mei bij Angerlo Vooruit

27-03-2016 | Geplaatst door Dirk Willem Tiecken

Na jaren organiseren wij weer bij Angerlo Vooruit een jeugd toernooi. Dit doen wij samen met onze hoofdsponsor van de jeugdafdeling 123inkt.nl. Wij organiseren het landelijke toernooi voor C junioren op zondag 22 mei. Aan dit toernooi mogen alleen C teams meedoen die zijn gesponsord door 123inkt.nl.

Het is mooi om te zien dat veel teams gehoor hebben gegeven aan de uitnodiging. Er hebben zich 23 teams aangemeld voor het toernooi. De volgende verenigingen doen mee aan het toernooiSporting 70 uit Utrecht, FC Aalsmeer uit Aalsmeer, VV Hooglanderveen uit Hooglanderveen, JVC Julianadorp uit Julianadorp, HSV Wasmeer uit Hilversum, Rood Zwart uit Delden, BVC 12 uit Beek Ubbergen, SDOUC uit Ulft en Angerlo Vooruit uit Angerlo.

Er zal op 22 mei in verschillende poules gevoetbald worden waarbij de poules zijn ingedeeld op niveau per team. De 1e wedstrijden van het toernooi zullen om 10.30 uur starten en hoe de planning nu is wordt rond 16.00 uur de laatste wedstrijden gespeeld. Kom deze dag gerust een kijkje nemen.

De toernooicommissie bestaande uit Carine Staring, René Lamers, Bert Warmelink, Harold Smulders, Willem Strabbing, Henk Kolzer, Peter Engelsman en Dirk Willem Tiecken zijn al druk bezig met voorbereidingen voor deze dag. Om deze dag tot een succes te brengen hebben wij vele vrijwilligers nodig denk hierbij aan scheidsrechters, kantinepersoneel, ontvangst van de ploegen, jongens van de A die muziek maken en natuurlijk de begeleiders van onze eigen team. Het is mooi om te zien dat de bereidheid binnen de verenging groot is om te helpen. Alvast dank daarvoor.

Voor deze dag zijn wij nog op zoek naar sponsoren. Wilt of kunt u hier iets in betekenen neem gerust contact op met onze sponsorcommissie en vraag naar de mogelijkheden. sponsering@angerlovooruit.nl

Wij zien u graag op zondag 22 mei bij Angerlo Vooruit

Afbeeldingen

Kledingsponsor Senioren
Kledingsponsor Jeugd
sponsor