Ledeninformatie: Accommodatie

3.1 Kantine

Angerlo beschikt over een kantine met een goede bezetting. Deze kantine is open tijdens wedstrijden en toernooien. De kantine mag niet betreden worden met voetbalschoenen. In de hal voor de kantine staat een rek waar spelers de tassen in kunnen zetten.

3.2 Velden

De vereniging beschikt over 3 velden en 5 trainingsvelden. Het hoofdveld heeft sinds kort een tribune. Vanwege de toenemende groei binnen de jeugd zijn we bijzonder blij met de ingebruikname van het derde veld in september.

3.2.1 Gebruik van de velden

De indeling van de te spelen wedstrijden over de velden wordt verzorgd door het wedstrijdsecretariaat. Zij regelen op de zaterdagen en zondagen de gang van zaken op de velden, delen kleedkamers in, zorgen ervoor dat leiders de pupillengoals klaarzetten en opruimen en controleren of deze goed zijn vastgezet i.v.m. de veiligheid. Het wedstrijdsecretariaat geeft op een bord vlak naast de kantine aan op welk veld welke wedstrijd plaatsvindt en in welke kleedkamer welk team mag plaatsnemen. De Technisch Jeugdcoördinator regelt de indeling van de trainingstijden en indeling van de trainingsvelden.

3.2.2 Gebruik trainingsvelden

Voor het gebruik van de trainingsvelden gelden een aantal regels:

  • Na elke training moeten de materialen netjes in het materialenhok worden teruggelegd (ballen zichtbaar tellen vóór de training en ná de training)
  • Tijdens de wintermaanden doet het team die het laatste traint de lampen uit.
  • Gebruikte doeltjes moeten aan de rand van het veld worden teruggezet.
  • Alleen trainers en leiders komen in het materialenhok of spelers met begeleiding.
  • Als de trainingsvelden worden afgekeurd door de consul, zal dat met een bord worden zichtbaar gemaakt. Er mag dan door geen enkel team worden getraind.

3.3 Kleedkamers

Na afloop van wedstrijden en trainingen is het de bedoeling dat de kleedruimte schoon wordt achter gelaten. Leiders en trainers zijn hiervoor eindverantwoordelijk en moeten dit controleren. Alleen zo kunnen we met ons allen de boel netjes houden!

3.4 Parkeren

V.V. Angerlo Vooruit heeft voldoende parkeergelegenheid voor fietsen en auto's. Fietsen moeten in de daarvoor geplaatste rekken worden gezet en mogen niet in de looppaden naar de velden staan. Zo kan iedereen veilig het park betreden en is de toegang voldoende gewaarborgd voor hulpdiensten. Auto's kunnen op de daarvoor bestemde plaatsen geparkeerd worden.

Kledingsponsor Senioren
Kledingsponsor Jeugd
sponsor